SAP Partner Days #2

Hicron prezentuje

SAP Partner Days #2

Opublikowany

SAP Partner Days to spotkanie organizowane przez Hicron oraz partnerów biznesowych, skierowane do osób decyzyjnych w zakresie rozwiązań IT w przedsiębiorstwach i organizacjach. Tegorocznym hasłem przewodnim będzie Digital Transformation – cyfrowa transformacja biznesu. Gorąco zachęcamy do zapoznania się z agendą wydarzenia oraz rejestracji udziału.

Konferencja odbędzie się w dniach 22-23 czerwca 2017 roku, w Pałacu Brunów (Lwówek Śląski). Mamy nadzieję, że uczestnicy spotkania wyniosą z niego wiedzę na temat tego w jaki sposób podnosić efektywność zarządzania zasobami swoich organizacji.
Podczas wydarzenia przewidziane są atrakcyjne panele dyskusyjne i prelekcje, których agenda znajduje się tutaj, pozwolą one na zapoznanie się z najnowszymi i niezawodnymi rozwiązaniami IT dostępnymi na rynku. Spotkania prowadzone będą przez praktyków, którzy przedstawią realne korzyści biznesowe związane z sugerowanymi technologiami. Zachęcamy także do udziału w sesjach networkingowych, stanowiących ogromną dawkę inspiracji i biznesowego know-how.

Pierwsza konferencja SAP Partner Days odbyła się rok temu, zapraszamy do naszej relacji na serwisie YouTube:

SAP Partner Days 2016

foto_daria-shevtsova.jpg

informacja_prasowa_sappartnerdays.doc

doc | 88,5 KB

Jak wybrać dobrego dostawcę systemu ERP? 7 dobrych praktyk

Inwestycja w zintegrowany system zarządzania przedsiębiorstwem to złożony proces, angażujący zarówno czas jak i środki finansowe. Wybór odpowiedniego partnera, który wdroży ERP zgodnie z odpowiednimi standardami to ważna decyzja, która może nawet zaważyć na powodzeniu ca