Sap Partner Days #2 - relacja z wydarzenia

Hicron prezentuje

Sap Partner Days #2 - relacja z wydarzenia

SAP Partner Days #2, czyli kwintesencja cyfrowej transformacji biznesu

SAP Partner Days to wydarzenie organizowane rokrocznie przez Hicron oraz partnerów. Adresatami spotkań są osoby związane z szeroko rozumianym rozwojem organizacji – od kadry zarządzającej przez menadżerów aż po przedstawicieli decyzyjnych w zakresie rozwiązań IT.

Tegoroczna edycja odbyła się w dniach 22-23 czerwca w Pałacu Brunów. Dwa dni konferencji wypełniono prelekcjami z zakresu Digital Transformation – cyfrowej transformacji biznesu. Goście mieli możliwość uczestniczenia w najrozmaitszych wykładach. Najciekawsze tematy?

• rozwiązania SAP: SAP S/4HANA, SAP Fiori, Success Factors i SAP HCM,
  • metodyki wspierające zarządzanie projektami: MRU – Program realizacji usług Hicron, Jira Service Desk jako punkt kontaktu ze wszystkimi zespołami w organizacji,
  • kompetencje z zakresu zarządzania: Magia pierwszego wrażenia w negocjacjach,
  • wsparcie sprzętowe: Platforma sprzętowa pod S/4 HANA - narzędzia i maszyny zaproponowane przez firmę Lenovo.
DSC01447.JPGDSC01442.JPGDSC01439.JPG19449323_1747097928637694_702357409_o.jpg

Uczestnicy SAP Partner Days #2 dzięki pomysłowym prezentacjom mieli możliwość zapoznania się z najnowszymi i najbardziej innowacyjnymi rozwiązaniami IT dostępnymi dla biznesu. Ponadto było to także miejsce spotkań praktyków, którzy mogli płynnie opowiadać o korzyściach płynących z wdrożenia topowych rozwiązań podczas nieformalnych sesji networkingowych. Ponieważ nie samą pracą człowiek żyje, goście konferencji zostali zabrani także do browaru Lwówek, którego zwiedzanie zwieńczył występ stand-uperki Katarzyny Piaseckiej.

Edycja 2017 cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, a wydarzenie wsparły takie podmioty jak: Lenovo Polska – partner główny wydarzenia,  a także: SAP Polska, InTENSO i Agencja Rozwoju Aglomeracji Wrocławskiej.

19449323_1747097928637694_702357409_o.jpg

19402775_1746970105317143_635288104_o.jpg

informacja prasowa SAP Partner Days

doc | 90 KB